2/5/08

Estem indignats! (Episodi número 1)

Doncs resulta que els de l'ajuntament diuen que volen posar una escultura a la confluència de la Rambla amb el carrer Nou: fins aquí, cap problema.
Doncs també resulta que, aquesta escultura, segons diuen, serà una "Obra escultòrica que es basi i s'inspiri en els santboians i santboianes que van protagonitzar la proclamació de la democràcia i les llibertats de Catalunya el 14 d'abril de 1931 i els anys successius i que van defensar aquests principis contra la rebel·lió militar feixista.": fins aquí, cap problema tampoc.
Doncs torna a resultar que, per a aquesta escultura, hi ha tres projectes, que aquests tres projectes estan exposant a allò que en diuen Can Castells Centre d'Art (allí on hi havia una biblioteca que va desaparèixer per a millor servei de la ciutadania) i que, qui ho vulgui, pot votar la que més li agradi: cap problema? Fins aquí tampoc, no?
Doncs resulta a més, que hem anat a veure aquests tres projectes i, sense valorar-ne estrictament el sentit artístic, encara és hora que haguem de veure quina relació té cap dels tres amb els santboians i santboianes que proclamaren la República i que la defensaren dels feixistes: podeu veure-ho si seguiu aquest link o enllaç. Cap problema? Ui, no sé, no sé... Per això, per primer cop en aquest bloc, hem de dir: estem indignats!

2 comentaris:

des de la Travessera de Dalt... ha dit...

no tinc paraules per descriure tant d'art rel.lacionat amb Sant Boi... QUINA MERDA!

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

jajajajaj
la del medio son dos caras?????.no se la 3 al menos parecen dos tios flacos y altos..yo escuche a uno de los autores de una de estas tres obras (ni idea de cual9 decir ke como nadie sabia del concurso no se presento mucha gente, el, un amigo suyo, y alguien mas..a lo mejor tenian la escultura en la casa, vaya a saber desde cuando y dijeron "mira, aqui mismo, pal concurso"..y ahi surgio la famosa escultura ke pondremos jajaja